Læs uddrag
Læs

Født i Paradis

"Født i Paradis" er Armine von Tempskis beretning om en barndom og ungdom på Hawaii. I elegant afrundede kapitler præsenteres læseren for en kreds af vidunderlige mennesker af alle racer og fra alle verdens lande: En far, der i sin frie opdragelse af datteren, er et forbillede for mange, og en farmor, der som få har lært af livets skole og som indprenter sig i læserens erindring. En sammensat verden af indfødte, alle kendte og elskede: Den kinesiske kok, datterens elskede cowboy, den blinde japanske barnepige.
Den fornemme mor af gammel engelsk adelsslægt fremtræder strålende i bogen, hun elsker familien, og de elsker hende, men deres verden er ikke hendes: Hun lever i engelske minder og stråler klarest, når der er gæster fra "Det gamle land".

"Født i Paradis" er bogen om det tabte paradis, om fængslende og mangfoldige mennesker, om dyr og om naturen: Om det paradis, som alle drømmer om, men som forfatteren er født i. Armine von Tempski (1892-1943) var amerikansk og hawaiiansk forfatter. Hun er en af Hawaiis bedst kendte forfattere, og hun er især kendt for sine skildringer af sin opvækst på Hawaii.
118,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal244 Sider
Udgivelsesdato30 okt. 2019
Sprogdan
ISBN epub9788711780091