Hesten, Pigen og Snottrolden - Malebog

Malebogen til ”Hesten, Pigen og Snottrolden” tager dig med på et eventyr sammen med Hesten og Pigen og alle de eventyrlige væsner, de møder på deres vej. Der er fantasanter, humpeligimper, fulgigotter, engle og trolde. Og Hesten og Pigen opdager undervejs, at drømme kan blive til virkelighed. At venner kan være med til at åbne ens verden og give én mod. Det er et eventyr med væsner så fantastiske at Snottrolde samler på dem – og hvad er i øvrigt mere eventyrligt og sjældent end en grøn hest? I denne malebog kan du have sjov med at farvelægge alle væsnerne og bestemme, hvordan de skal se ud. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

I selve bogen ”Hesten, Pigen og Snottrolden” inviteres du med på et eventyr, om drømme og venskaber, der kan sejre over selv den fæleste snottrold og de grummeste ulve. Det er et herligt eventyr om at turde springe ud i livet. Men også om tillid og om den hjælp, der altid er at finde på din vej, selv om den er fuld af farlige forhindringer.

Denne malebog er skabt sammen med bogen ”Hesten, pigen og snottrolden”, men den kan også sagtens bruges selvstændigt til at skabe skønne og unikke maleoplevelser på sin helt egen måde. Under alle omstændigheder er det en oplevelse, du ikke bør gå glip af.
123,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato12 okt. 2023
Udgivet afHimmelheltene
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797178881