Afternoon Tea

Afternoon tea er hygge, varme og lækre kager. De fleste forbinder det nok med den engelske variant med små agurkesandwich, scones og damer med store hatte og smukke kjoler. Men der er mange andre varianter, og afternoon tea er en spændende mulighed for at pirre sanserne og udforske både det søde og det salte sammen med teen. 

Afternoon tea er noget helt særligt, og bogen giver læseren inspiration til denne legeplads af et måltid. Her er der plads til både det bløde, sprøde, salte, søde og ikke mindst til de smukke konditorkager. 

Er gæsterne ikke tedrikkere, er det ingen hindring. I hvert afsnit er der inspiration til cocktails, der passer perfekt til maden. I det hele taget kan afternoon tea også nydes med en god kop kaffe eller et glas vin. 

I bogen får læseren inspiration til: 
  • Klassisk afternoon tea med alle de traditionelle anretninger, der får dig til at føle, at du sidder på hotel i Ritz i London. 
  • Moderne afternoon tea, som er en nyfortolkning af de kendte retter. 
  • Krydret afternoon tea, som er spækket med varme og smagsfyldte krydderier. 
  • Sensitiv afternoon tea med masser af inspiration til lette og allergivenlige retter, f.eks. chiakugler med kokos og glutenfri scones. 
  • Afternoon tea til de varme dage med masser af bær og friske, spæde grøntsager.
Om forfatteren og fotografen: 
Camilla Lawes er madskribent, blogger, foodstylist og ophavskvinde til flere kogebøger – bl.a. Appetizer Deluxe, Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid. Også læsere af dameblade og internationale madmagasiner har kunnet lade sig inspirere af hendes opskrifter. Man fornemmer virkelig Camillas kærlighed til de små retter, lækre anretninger og delikate kager. Camilla har desuden sit eget cateringfirma, hvor hun leverer mad både til større arrangementer og intime middage. 

Columbus Leth er anerkendt madfotograf og står bag bogens varme, hyggelige, smukke og yderst inspirerende billeder.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal149
Udgivelsesdato12 okt. 2023
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794360951