Aftensmad til hverdag og weekend

”Hvad skal vi have til aftensmad?” Det spørgsmål er vi mange, der stiller os selv hver dag. Og selvom der findes virkelig mange muligheder, så er det et faktum, at en stor del af os sidder fast i de samme fem til ti retter. 

Aftensmad til hverdag og weekend er en moderne grundbog, der giver dig mere end 120 opskrifter på aftensmadsfavoritter og de mest popu­lære opskrifter fra forfatterens hjemmeside madenimitliv.dk. Her er klassiske opskrifter på boller i karry, lasagne og kartoffel­porresuppe og de bedste opskrifter fra mormors køkken. Men her er også uden­landske livretter, som fx thaisuppe og butter chicken, samt en masse tilbehør, som kan binde måltidet sammen. 

Det er nemme og lækre opskrifter, som ikke kræver særlige forudsæt­ninger for madlavning eller indkøb i specialbutikker, og opskrifterne henvender sig til alle: nybegyndere og de mere rutinerede, singler, par, børnefamilier og seniorer.

Velbekomme! 

Om forfatteren 
Anne-Kathrine Schelde (f. 1982) er uddannet PB i ernæring og sundhed og har siden 2010 drevet den populære hjemmeside Madenimitliv.dk
Opskrifterne fra Madenimitliv.dk er kendte for at være nemme at gå til og lavet af ingredienser, som er tilgængelige i de fleste supermarkeder, hvilket også kendetegner opskrifterne i Aftensmad til hverdag og weekend. Anne-Kathrine debuterede som kogebogsforfatter i 2019 med bogen Maden i mit liv – Nem og lækker hverdagsmad, som er udgivet på Muusmann Forlag.
227,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal198
Udgivelsesdato06 sep. 2023
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794360685