Den sidste udvej

Psykologen og parterapeuten Esben Klint, der er frivillig rådgiver på Connies Krisecafé i et beboerhus i Københavns Nordvestkvarter, bliver bedt om at tage hjem og se til en kvinde, som angiveligt befinder sig i en stor personlig krise. Kort efter står han med en død kvinde mellem hænderne, samtidig med at politiet braser ind i hendes lejlighed. Mord eller selvmord?

 

Søgelyset rettes straks mod Esben Klint, for den afdøde kvinde var hans tidligere elskerinde.  Sagen kompliceres ved, at kvindens ægtemand, der deltager i en konference et helt andet sted i landet, også findes død. Miriam, der er jurastuderende med studenterjob hos politiet og frivillig rådgiver på Connies Krisecafé, drages ind i opklaringsarbejdet.   


Sporene fører både ind i den alternative behandlerverden, hvor den døde kvinde havde sit virke som ekspert i lydterapi, og ind i det skandaleramte efterretningsvæsen, hvor hendes ligeledes døde mand havde en chefstilling. Er der en sammenhæng mellem de to dødsfald – og i givet fald: hvilken?


'Den sidste udvej' er en selvstændig fortsættelse til Gretelise Holms første bog om Connies Krisecafé, 'Smukke mand', der var nomineret til Blixenprisen.

228,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal365
Udgivelsesdato17 aug. 2023
Udgivet afAlhambra
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772167503