Om forfatteren

Svend Brinkmann is a Danish Professor of Psychology in the Department of Communication and Psychology at Aalborg University, Denmark. He serves as a co-director of the Center for Qualitative Studies. His research is particularly concerned with philosophical, moral, and methodological issues in psychology and other human and social sciences. In recent years, Svend Brinkmann has been studying the impact of psychiatric diagnoses on individuals and society.

Specialpædagogik

En fagdidaktik

En solid grundbog i specialpædagogik til dig, der er lærerstuderende og læser faget specialpædagogik eller dig, som er pædagogstuderende med specialiseringen ”Social- og specialpædagogik” og ”Skole- og fritidspædagogik”. 

Det er en bog, som er velfunderet i didaktik og specialpædagogikkens undervisningsteorier, og du kommer med ind i klasselokalet både i skolen og på din uddannelse, hvor specialpædagogiske dilemmaer udspiller sig forskelligt. 

Antologien består af i alt 22 kapitler skrevet af en række forfattere, som med hver deres professionelle baggrund giver et bud på en hel vifte af temaer, der er særligt aktuelle for studerende, som har en ambition om at byde ind i lærerjobbet med specialpædagogisk ekspertise. 
 

304,69  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal365
Udgivelsesdato10 aug. 2023
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN trykt bog9788702393606