Under de høje ege

Intet er, som det ser ud til, i Tall Oaks, en lille by i Californien, hvor alle kender hinanden, og kriminalitet er noget, der foregår andre steder. Men byens idylliske facade krakelerer, da den treårige Harry Monroe bliver kidnappet fra sit eget hjem af en person i klovnekostume. På trods af opsigtsvækkende mediedækning og ihærdig politiefterforskning forbliver bortførelsen et mysterium. 

Tre måneder efter Harrys forsvinden er de fleste kommet videre, undtagen Jessica, Harrys fortvivlede mor, og Jim, den lokale sherif. Og listen over mistænkte i Tall Oaks er lang: Der er Jerry, enspænderen med en hemmelighed, som kun hans mor kender; Jared, den kyniske kvindeforfører; teenageren Manny, en aspirerende gangster, og endda Jessicas tante Henrietta og onkel Roger, der tydeligvis skjuler noget. 

Af forfatteren til Vi begynder med slutningen

Pressen skriver: 

"Med ingredienserne udkantsdrama, kærlighed, hemmeligheder og en uopklaret forbrydelse er dette den perfekte sommercocktail. Chris Whitaker leverer endnu engang et medrivende drama." – Litteratursiden.dk
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal400
Udgivelsesdato17 maj 2023
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772390680