Smagserindringer

Mit navn er Yvon Lefeuvre . Jeg er født i Angers ved Loire Frankrig i 1960, hvor jeg fik min kokkeuddannelse på ” Le Vert d´Eau ”en Michelin-stjerne restaurant i 1978.
Derfra tog skæbnen mig videre på en gastronomisk rejse til Paris og senere til Danmark hvor jeg bosatte mig i sommeren 1980, og siden da? Ja, det er en lang historie som jeg har dokumentere og som du kan læse om i min bog. 

Mit mål med bogen er at formidle min tre vigtigste interesser som er at laver mad, tegne og skrive i et samle værk som arvestykke til min slægtninge og til alle madglade mennesker som beværter gæster, venner og familie. 

Som noget nyt og meget utraditionelt har jeg skrevet bogen i hånden, på Dansk.
I bogen har jeg noteret 750 opskrifter, lavet 480 tegninger og givet liv til mine erindringer.
Hele arbejdet tog mig i ro og mag 4 år og projektet brugte jeg som Art Terapi efter en kræftsygdom i 2016, hvor min smagsløg blev beskadiget. 

Gennem en læseværdig gastronomisk bog på 1200 sider vil jeg tage dig med ind i et helt nyt og unik madunivers, aldrig før set.
Kom med på en kokkerejse med en særlig fokus på Loiredalen og med 4 årtiers fortællinger ønsker jeg at sprede inspiration og glæde i dit køkken med opskrifter og anekdoter fra komfuret. 

Jeg vil give dig lyst til at bruge alle din sanser, din kreativitetet og i form af gode måltider giver lykke videre.
1.000,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato20 mar. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797385104