Om forfatteren

Jørn Lier Horst (born 27 February 1970, in Bamble, Telemark) is a Norwegian author of crime fiction and a former Senior Investigating Officer at Vestfold Police district. He made his debut in 2004 with the crime novel Key Witness, based on a true murder story. The detective character in his novels is William Wisting. He has also written children books, including a series named Clue.

Operation Lurifaks

Jørn Lier Horsts Operation-serie er spændende historier, der foregår i et genkendeligt miljø. Det, der sker for hovedpersonerne, er noget, der kunne ske for læseren selv. Bøgerne indeholder små detektivopgaver, som skal løses undervejs. Bøgerne kan læses hver for sig og i vilkårlig rækkefølge. 

En værre lurifaks er på færde i Elvestad - en, der driller og laver løjer med indbyggerne i den lille by. Men det er ikke længere skægt, da folk i byen også begynder at miste deres punge - og hvad værre er, så har tyven også fået fingrene i koderne til deres kreditkort. Det bliver en sag for Tilde, Oliver og hunden Otto - at afsløre den smarte lommetyv, men hvordan lurer man en lurifaks?  

"Humørfyldte krimier med gode små mysterier og en række fine, indimellem sjove, og farveglade illustrationer, der passer til historierne. Bøgerne vil glæde en række nye krimilæsere." - Bibliotekernes lektør 

JØRN LIER HORST er tidligere politiefterforsker og en af Norges mest populære forfattere. I Danmark er han kendt for sin krimier for voksne, William Wisting-serien, men i Norge er hans krimier for børn også et kæmpehit. HANS JØRGEN SANDNES er en illustrator og animator og står bag en lang række norske børnebøger og tegnefilm.    
121,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal112
Udgivelsesdato04 okt. 2022
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772391151