Thy-evangeliet

THY-evangeliet er en autentisk beretning om Jens og de første 80 år af hans liv, som han levede i den periode af verdenshistorien, hvor den tekniske udvikling har været ufattelig stor. Han voksede op som barn på en gård uden el, et første skoleår med skiffertavle og griffel i stedet for papir og blyant, en forstokket kristendomsopfattelse, et liv på havet og i politiet, til han så pludselig stod midt i verdens største naturkatastrofe med over 227.898 dræbte og selv slap med livet i behold.  
I dag kan han stikke hånden i lommen og røre ved verdens største og mest fantastiske opfindelse. Dimsen husker alt for ham, gemmer alle hans billeder og sætter ham i kontakt med alle hans venner. Den rummer også hans uundværlige alvidende ven Google, som prompte formår at svare ham på alle de mange spørgsmål, han ellers aldrig ville få besvaret. Den gave beriger ham i dag mere end fortidens sparsomme lærdom.

Uddrag af bogen 
Han undrede sig også over de forskellige måder, de lokale taklede sorger på ud fra deres religiøse opfattelser.  
Buddhisterne var meget effektive og ikke synligt påvirket, idet de jo erkender døden som et fundament for livet og som en ganske naturlig ting, og derfor aldrig dør rigtigt, men lever videre i næste generation.  
Muslimerne derimod samledes flere steder i små grupper og takkede Allah for, at han havde skånet dem.  
Jens syntes ikke rigtigt, at der var noget at takke ham for, al den stund at han fra sin høje plads i himlen stille og roligt har siddet og set på, at der på nogle få timer var blevet dræbt 227.898 personer af hans børn, uden han havde hjulpet så meget som et eneste af dem.         

Om forfatteren 
Jørgen Hedegaard (f. 1941) er uddannet kystskipper, dykker- og bokseinstruktør m.m. Han var ansat i politiet fra 1963 til 2001, herunder 34 år som rejsende i Rigspolitiet med over 4.000 hotelovernatninger. Efter pensionen i 2001 arbejdede han 15 år som styrmand i Canal Tours.  
Har tidligere udgivet bogen GLUG – En strømers uransagelige veje, som er en semiautentisk beretning om hans job som politimand.
134,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal136
Udgivelsesdato21 okt. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775758326