Lyt til uddrag
Lyt

Mit liv, min linedans

"Jeg er født i dur, og der har jeg bevæget mig det meste af mit liv. For mig skinner solen, og glasset er halvt fyldt, men når det er sagt, tiltrækkes jeg af mol. Mol som i de store dramaer – og dem har der været nogle stykker af."
Sådan omtaler Sonja Oppenhagen selv sit livs op- og nedture. I "Mit liv, min linedans" åbner den folkekære skuespillerinde for et liv præget af mange opgør – opgøret med den svigtende far, opgøret med lillepigerollen på scenen og opgøret med barndommen og længslen efter trygheden, indtil hun fandt meningen med livet som skuespiller, mor – og i kærligheden.
"Mit liv, min linedans" er en inspirerende og livsbekræftende fortælling om længslen efter frihed og troen på kunstnerisk integritet. Sonja Oppenhagen har stået på scenen i mere end 60 år og fortæller både anekdoter fra dansk teater og giver et indblik i sine store folkekære roller i blandt andet "Badehotellet" og "Matador". Sonja Oppenhagen (f. 1948) har i snart 60 år været en af Danmarks mest populære og folkekære skuespillerinder. Hun startede oprindeligt som balletbarn på Det Kongelige Teaters Balletskole, men skiftede siden til teatret og blev uddannet som skuespiller fra Odense Teater i 1971. Siden har hun optrådt på blandt andet ABC Teatret, Aveny Teatret og Folketeatret, spillet revy i Holstebro, Hjørring og Tivoli, indspillet film og ikke mindst været på rollelisten i TV-serier som "Matador" og "Badehotellet".
178,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato25 okt. 2021
Sprogdan
ISBN lydbog9788728101575