Lyt til uddrag
Lyt

Uforløst

Jess Cohen er vant til at møde verden med charme, selvtillid og velplejet hår, og som CEO for en stor techstartup holder hun altid hovedet koldt og kortene tæt ind til kroppen. Intet kan ryste hende … var hun overbevist om, indtil hun opdagede, at hendes ekskæreste Jake er tilbage i New York.

Jake har aldrig forstået, hvorfor Jess slog op for to år siden, og smerten og forvirringen efter deres bratte brud sidder stadig i ham. Nu er han tilbage for at få talt ud, så han én gang for alle kan komme videre med sit liv.

Men Jess er stadig den samme kvinde, som han faldt for dengang, og da Jake får et sjældent glimt af sårbarhed bag hendes ellers så uigennemtrængelige facade, må han erkende, at han stadig elsker hende. Jess har sine egne grunde til at have paraderne oppe, grunde hun aldrig har afsløret for nogen før. Men måske er det på tide at lægge fortiden bag sig og indse, at man ikke bliver svag af at give sit hjerte til en anden?

Uforløst er tredje, selvstændige bog i den romantiske Start Up in the City-serie om en gruppe venner i 30’erne, som kæmper med og for kærligheden i New York.


”Til fans af romance med fingeren på pulsen.” – Publishers Weekly

”Følelsesladet, tilfredsstillende, sød og så, så god.” – New York Times-bestsellerforfatter Kylie Scott

”Kelly Rimmer minder os om, at alle forhold er forskellige, og i Uforløst tager hun læseren med på Jess og Jakes følelsesmæssige rejse.” – Fresh Fiction

93,75  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 jun. 2022
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788702343199