Lyt til uddrag
Lyt

Fanget af frygt

I 17 år levede Joan i konstant frygt for sin mand, Bent. Hendes tilværelse var fyldt med trusler, ondskab og ydmygelser. Bent styrede og kontrollerede hvert minut af hendes liv.

Jalousi, vold og alkohol blev en naturlig del af hverdagen for Joan, og langsomt forsvandt vennekredsen. Joan følte sig alene, men hun kæmpede utrætteligt videre i sin tro på, at hvis hun bare elskede Bent nok, så kunne hun ændre ham. Det blev hun ved med at tro i mange år, selvom Bents psykiske terror blev værre og værre.

Joan vidste, at hvis hun brød ud af ægteskabet, så var hun nødsaget til at leve under jorden med sin datter på evig flugt fra sin mand. Så hellere blive og forsøge at få et umuligt ægteskab til at fungere.

Men den dag, Bent truede med at dræbe deres datter, fik Joan nok...

"Hvorfor har du ikke bare forladt ham, bliver hun ofte spurgt, og det synes jeg egentlig hun giver et godt svar på her i bogen." Lektørudtaltelse af Anne Grete Jacobsen

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktør, forfatter og underviser, der har været med til at udgive flere dokumentarbøger, hvor hun har arbejdet i tæt samarbejde med en person, der har en spændende personlig historie at fortælle. Dokumentarbogen "Fanget i frygt" er skrevet på baggrund af interviews med Joan Sørensen, der i mange år levede i et voldeligt ægteskab.
82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato29 apr. 2021
Sprogdan
ISBN lydbog9788726891157