Lyt til uddrag
Lyt

Prins Charles - Den evige kronprins

Selvom prins Charles er født som kronprins, er han ikke altid komfortabel i den rolle. Som barn er han følsom og genert og har et kompliceret forhold til sin strenge og fraværende far, prins Philip. I tyverne er han en eftertragtet ungkarl, men det er svært at finde en hustru, der er værdig til at blive dronning. Han gifter sig med den unge Diana Spencer, men deres ægteskab er ulykkeligt. Og i baggrunden spøger Charles’ ungdomskærlighed, Camilla Parker Bowles …

 

DEN EVIGE KRONPRINS fortæller historien om prins Charles’ liv i krydsfeltet mellem lyst og pligt. Lyt også til de øvrige episoder om blandt andre prinsesse Diana, prins Andrew og prins Harry og Meghan Markle.

 

DEN ENGELSKE KONGEFAMILIE: skandaler, hemmeligheder, rigdom, pligter og ulykkelig kærlighed. Alt sammen ord, som du måske forbinder med det engelske kongehus. I denne serie skal vi på en rejse gennem de sidste hundrede år, hvor vi skal tilbringe tid med hele den berømte og berygtede royale familie. Serien er baseret på virkelige begivenheder fra huset Windsors historie og omsat til filmiske scener. 

 

Serien er skrevet og produceret direkte til lyd af RAKKERPAK PRODUCTIONS for Gyldendal Stereo. 

56,25  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato05 maj 2022
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN lydbog9788702366259