Lyt til uddrag
Lyt

Vilje slår talent

Josefine Valentin er kendt influencer, instagrammer, blogger og foredragsholder. Med udgangspunkt i sit eget liv fortæller hun her om at rejse sig fra underskud og skabe positiv forandring.
Bogen er en levende fortælling om at skabe det gode liv, tanke for tanke, handling for handling, dag for dag. Når du har tillid til dig selv og dine evner til at skabe gode dage, er der intet, der længere kan vælte dig.
"Vilje slår talent" er et bud på, hvordan du undgår at blive påvirket negativt af sociale medier, janteloven og andres giftige tunger. Om hvordan du flytter dig fra underskud til overskud og husker på, at de roller, vi gennem livet bliver tildelt, ikke definerer os.
Vi vælger selv, hvem vi vil være, og hvis du gør dig umage, kan du lære at stå stærkt i modstand og lære at eje det, du ikke nødvendigvis er stolt af.
Og du kan allerede i dag begynde at leve det liv, du lige nu kun drømmer om. "Vilje slår talent" er et bud på vejen til personlig succes. Nordjyske Josefine Valentin har på få år skabt et stærkt personligt brand og en succesfuld karriere som influencer, blogger, foredragsholder og forfatter. Hun har flere end 63.000 følgere på Instagram, hvor hun især er afholdt for sin bundærlige facon og sit optimistiske sind. Josefine har holdt flere foredrag, og i 2019 udgav hun sin første bog med titlen "Vilje slår talent". Hun er desuden certificeret NLP-coach og har netop designet sin femte skokollektion under navnet Copenhagen Shoes by Josefine Valentin.
58,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato25 jun. 2021
Udgivet afSAGA Egmont
Sprogdan
ISBN lydbog9788726986051