Lyt til uddrag
Lyt

PS. Kald mig bare Bitterfisse

Hun blev kendt under pseudonymet Bitterfissen Bethany – og lige siden har forfatteren Jeanett Veronica Hindberg forsøgt at flygte fra sit fiktive internetfænomens skygge.Nu flygter hun ikke mere. Selvom Bethany er lagt i graven og ikke optræder længere, så vedkender Jeanett Veronica Hindberg sig nu at være en bitterfisse.



Det fjerde bind af Jeanetts populære, selvbiografiske dagbogsserie hedder: `P.S. Kald mig bare Bitterfisse‘, og denne gang vender hovedpersonen på mange måder tilbage til fortiden. ‘P.S. Kald mig bare Bitterfisse – en 40plus-tørkages dagbog‘ begynder, mens Jeanett forsøger at komme gennem sommeren uden indlæggelse på psykiatrisk skadestue. Endnu en eksistentiel krise har nemlig indfundet sig, denne gang primært på grund af tabet af sin mor.



Der er dog også andre problemer, der hober sig op, ikke mindst Bankrådgiver Grum, der ikke mener, at Jeanett kan låne penge til sin drøm om lidt landlig idyl, og så som altid vaginaen, der tilsyneladende har fået klaustrofobi.På plussiden har Jeanett fundet sig selv. Påstår hun. Som 40plus-tørkage, som hun selv kalder det. Og så har hun endelig vedkendt sig, at hun er sammensmeltet med Bitterfissen Bethany for evigt og ligeså godt kan stå ved og lære at elske sin skyggeside. Hvilket ikke mindst bliver nødvendigt, da hun tager på ferie i Gilleleje og møder en skægget far til fire, der måske kan vække liv i (Bitter)fissen ... Jeanett Veronica Hindberg slog igennem under pseudonymet Bitterfissen Bethany og har siden vakt opmærksomhed med sine selvbiografiske dagbøger.
179,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato04 feb. 2019
Sprogdan
ISBN lydbog9788726108262