Om forfatteren

Johannes Volf Møllehave (born 4 January 1937) is a Danish priest, author and lecturer. He graduated in theology in 1963.

Møllehave is one of the most popular modern Danish figures, attracting large audiences to his lectures and TV appearances. His wide range of interests extends to some 40 different topics but he is particularly well known for his interest in Søren Kierkegaard, H.C. Andersen and Storm P.

Lyt til uddrag
Lyt

Skuffelser der ikke gik i opfyldelse

SKUFFELSER DER IKKE GIK I OPFYLDELSE er erindringsglimt fra forfatteren og præsens liv og møder med mennesker gennem 1980’erne.


SKUFFELSER DER IKKE GIK I OPFYLDELSE handler blandt meget andet om de selskaber, man ikke havde lyst til at gå til; de rejser, man ikke havde lyst til at foretage; de bøger man ikke havde lyst til at læse - og som så viste sig at bliver stor, uforglemmelige oplevelser. Skuffelser der ikke gik i opfyldelse.

Det er også en bog om børnene, der vokser op, barnebarnet, der kommer til - om barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Om mennesker i alle aldre, om steder og bøger, som har haft betydning for Johannes Møllehaves liv.

SKUFFELSER DER IKKE GIK I OPFYLDELSE er en forlængelse af Johannes Møllehavens tre forrige erindringsbøger: MYRENS FODSTI, Så FORSKELLIGE SIND og HUSET VI BOR I.

Johannes Møllehave (f. 1937) har siden debuten i 1975 med PÅ MYRENS FODSTI udgivet over 60 bøger: erindringer, romaner, prædikensamlinger, børnebøger, læsninger med meget mere.
119,94  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato11 jan. 2016
Sprogdan
ISBN lydbog9788711528150