Læs uddrag
Læs

På skyggesiden - Pigen på gyngen

"På skyggersiden" er historen om en hjerneblødning fortalt på to planer. Beretningen fra sygesengen og tilbageblikket på pigen Annes opvækst på et børnehjem i 1950'erne.

Bogen er en stærkt personlig og gribende og fortæller om tabet af tid og identitet over måneder og år – men også om en sejlivet tilbagevenden til normal eksistens med store fysiske og psykiske omkostninger. Og en tro på livet på godt og ondt.

Bogen udkom første gang i 1997 med under undertitlen "Beretningen om en hjerneblødning". Udgaven her er tilført nye afsnit og er ændret i teksten.

"Den hidtil mest menneskelige bog i hjerneåret – noget så overset som en hjerneskadet patients beretning.
Denne opgave løses exceptionelt godt i Anne Lützhöfts bog. På trods af titlen "På skyggesiden" er bogen ikke misantropisk eller mistrøstig. Den er positiv." – Information

"Positiv og livsbekræftende" – "Bogen er først og fremmest et budskab om stolthed og vilje" – B.T. Anne Lützhöft (f. 1951) er uddannet lærer og debuterede som forfatter i 1997 med erindringsbogen "På skyggesiden – beretningen om en hjerneblødning". Siden har hun både udgivet romaner, erindringsbøger og aforismer. Anne Lützhöfts opvækst på et børnehjem har været inspiration til mange af hendes bøger.
58,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal194 Sider
Udgivelsesdato03 aug. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711687079