Lyt til uddrag
Lyt

28 år og Hare Krishna-munk – med Gaura-Nitai Das

Gaura-Nitai Das er Hare Krishna–munk, og det indebærer for ham blandt andet at stå op kl. 2 hver nat. De tidlige timer bruger han på at læse, inden han kl. 4.30 mødes med de andre munke fra templet og går i gang med at danse og meditere frem til kl. 7.
Alene denne morgenrutine er et godt billede på, hvor anderledes Gaura lever i forhold til de fleste – og ikke mindst i forhold til sig selv for 10 år siden, da han hed Jakob og gik i gymnasiet og røg masser af hash.
Vi taler blandt andet om, hvad religionen Hare Krishna går ud på, hvordan det er at leve i cølibat, og om, hvorvidt Gaura nogensinde bliver i tvivl om, om han lever sit liv på den rigtige måde. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
22,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato06 feb. 2022
Sprogdan
ISBN lydbog9788728246825