Lyt til uddrag
Lyt

Vingården for Vilde Drømme

Skøn livsbekræftende feelgood-roman fra svenske Caroline Säfstrand, forfatteren til Villa Havbrise.  

Bristede håb bliver til vilde drømme, når fire menneskers veje krydser hinanden på en skånsk vingård.  

Den unge kvinde Erica kæmper med en sorg, hun ikke kan rumme. Livet føles meningsløst, og hun tager en hurtig beslutning om for en stund at forlade sin mand, lejligheden i Stockholm og jobbet som revisor. Hun ved ikke, hvor hun skal hen. Hun ved bare, at hun skal væk.  

I den lille fiskerby Arild små 600 kilometer mod syd hamrer den unge mand Marcus et skilt i jorden med ordene 'Værelse til leje!' Det er et sidste desperat forsøg på at redde den vingård, som han driver sammen med sin gamle farfar, Johannes, der ikke længere er til nogen hjælp.  

Samtidig sidder den ældre dame Lilian alene i sin lejlighed i Helsingborg og ser på livet, der passerer uden for hendes vindue. Hun har ingen anelse om, at en ung kvinde i Stockholm netop har forladt sit hjem, og at det vil sætte ting i bevægelse, der ikke blot vil ændre hendes eget liv, men også vende livet på hovedet for både Lilian og vingårdens beboere.

Caroline Säfstrand er forfatter til en række romaner. Hendes romaner kan betegnes som feelgood med kant, og de kredser tit om familiehemmeligheder, svære relationer og venskabets helende kraft. Caroline bor i Helsingborg med sin familie og arbejder til daglig som skribent. Vingården for vilde drømme er den tredje af hendes romaner, der udkommer på dansk.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal360
Udgivelsesdato05 apr. 2022
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772390857
ISBN epub9788775620760
ISBN lydbog9788775620777