Læs uddrag
Læs

Kort & godt om ANSÆTTELSESSAMTALEN

Hvorfor er ansættelsessamtaler så vigtige? Hvad kan man vurdere hos ansøgere, og hvordan træffer man den rigtige beslutning?

Ansættelse af medarbejdere er afgørende for virksomheders overlevelsesevne, og i kampen om et stadigt mindre ansøgerfelt må man styrke indsatsen for at finde den rette kandidat. Det betyder, at der skal træffes en række strategiske og metodiske valg i rekrutteringsprocessen, ikke mindst i forbindelse med ansættelsessamtalen. For man skal vide, hvad man vil vurdere, før man kan beslutte, hvordan man vil vurdere det.

KORT & GODT OM ANSÆTTELSESSAMTALEN giver baggrund, viden og anbefalinger til, hvad der er hensigtsmæssige og mindre hensigtsmæssige valg i ansættelsessamtaler, uanset virksomhedens størrelse, jobtype og niveau.

Bogen henvender sig til alle, der arbejder med ansættelsesprocesser og deltager i ansættelsessamtaler: ledere, HR-ansvarlige, deltagere i ansættelsesudvalg, tillidsrepræsentanter osv. Desuden vil ansøgere, studerende og udbydere af rekrutteringsydelser med fordel kunne læse bogen.
210,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal144
Udgivelsesdato02 feb. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771589542
ISBN epub9788771589559