Læs uddrag
Læs

Mød verden med dine børn

20 fortællinger fra Eventyrernes Klub

En bog om passion, kvalitetstid og rollen som far. Og om at skabe store oplevelser med sine børn. Alt sammen pakket ind i eksotiske rejseberetninger.

Eventyrernes Klub er en forsamling af Danmarks mest legendariske globetrottere. Deres baggrunde er vidt forskellige, men fælles for dem er, at de er draget af udlængsel og en eventyrtrang til at opleve verden. Fra de vilde storbyer til de øde sletter. Fra dybe jungler til golde ørkener. Fra den solfyldte savanne til det iskolde Antarktis. En anden ting, de har til fælles, er, at de er familefædre. 

Igennem 20 fortællinger kommer vi med, når eventyr skabes i samarbejde mellem far og barn. Historierne er så levende fortalt, at det er lige før, man føler, at man selv er med i teltet i junglen, i kanoen på den fossende elv eller i firehjulstrækkeren, når den pløjer sig igennem det afrikanske vildnis i jagten på nye oplevelser hos fjerntboende stammefolk. 

Bogen er fyldt med vilde anekdoter om både sjove og til tider farlige situationer med far og barn sm fælles hovedpersoner. Der er sjove betragtninger, kærlige oplevelser samt refleksioner om livet, set med såvel den voksnes som barnets øjne. Alt sammen fortalt med masser af livsglæde og ledsaget af smukke fotos. 

Mød bl.a. direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev, astronaut Andreas Mogensen, skipper og tv-vært Mikkel Beha, foredragsholder Daniel Rye, polarforsker John Andersen, forsker Eske Willerslev og tryllekunstner Jesper Grønkjær - og mange flere. 

Om forfatteren 
Jesper Grønkjær er en af Danmarks mest benyttede tryllekunstnere og foredragsholdere. Han drager på ekspeditioner til klodens afkroge for at vise, at smilet er det sprog, vi alle taler – på tværs af landegrænser, hudfarve, økonomi og religion. Han har besøgt vagter i Nordkorea, stammefolk i Afrika, munke i Himalaya, indianere i Amazonas, kannibaler på Ny Guinea og massemordere i Sydamerika. Han er kendt for sine bøger, hvor han interviewer bl.a. præster, kræftpatienter, toppolitikere, gangstere, prostituerede og børn på lossepladser. Sideløbende er han skuespiller, klummeskribent for aviser og samfundsdebattør på TV2-Østjylland.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal242
Udgivelsesdato01 mar. 2022
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794155618
ISBN epub9788794258593