Om forfatteren

Steen Hildebrandt, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet.

Hildebrandt er forfatter til en række bøger og debatindlæg, og er desuden medlem af en lang række udvalg og bestyrelser.

Han har gennem de seneste årtier arbejdet på at påvirke såvel politikere som erhvervsledere til mere bæredygtig adfærd, lovgivning og ledelse.

Verdensborger med udsyn og mål

I slutningen af 80’erne læste jeg for første gang nogle af Francisco Varelas tekster. Det gjorde et stort indtryk på mig. Hans tekster, initiativer og store indflydelse lever. Fx Mind & Life. Betydningen af hans og Humberto Maturanas Santiago Theory of Cognition kan næppe overvurderes. Mens dette skrives, føres der i Folketinget forhandlinger om, hvad der kaldes en gymnasiereform. At dømme efter den intense mediedækning er de politiske partier mest optaget af, hvilket karaktergennemsnit der skal kræves af unge mennesker, der ønsker at påbegynde en gymnasial uddannelse. Tænk, hvis der var lidt mere flyvehøjde og udsyn. Tænk, hvis reform betød nytænkning. Tænk, hvis Danmark gik foran med ny pædagogisk tænkning og praksis.
52,50  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato23 sep. 2016
Sprogdan
ISBN pdf9788771851823