Læs uddrag
Læs

Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Den store amerikanske kogebog er koncentratet af dette fantastiske land. Her er mad fra New England til Hawaii, fra Florida til Alaska, fra Deep South, the Midwest og Creole Country. 500 opskrifter, testet gennem generationer.

Clementine Paddleford var USAs første madskribent, hun skrev i 1940’erne for bl.a New York Harald Tribune og havde over 12 millioner ugentlige læsere. I slutningen af 40’erne fik den opgave at undersøge "How America Eats", og begav sig ud på en rejse, der skulle blive på end en 1 million km. Hun rejste landet tyndt, gennem alle stater, og mødte de fineste kokke, bondemænd, fiskere, restauratører, husmødre mv. Hun samlede opskrifter fra dem alle til bogen "How America Eats", der første gang udkom i 1960.

Den blev i 2011 genudgivet i New York i en gennemrevideret og opdateret udgave med titlen "The Great American Cookbook"
Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, hun mødte og den mad de spiste dér sammen.
178,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal840 Sider
Udgivelsesdato06 nov. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788711443378