Download pdf
Download uddrag

Indvielsens Port

Rummer et dybt og intensivt samarbejde med min elskede Tvillingesjæl Asger (fra sin inkarnation som Asger Lorentsen: forfatter, underviser, foredragsholder og daglig leder af Den Gyldne Cirkel) både da han var i inkarnation og nu hvor han er på de indre planer.

Fra Den Gyldne Ashram og Asger har jeg fået den opgave at stå frem og fortælle om min vej gennem Indvielsens Port. Dette formidles gennem beskrivelsen af mine oplevelser understøttet af visioner, inspirationer og åndelig vejledning. Desuden skitseres hvilken opgave Tvillingesjæle kan have i forhold til hinanden og hvilken stor gave og velsignelse det er at blive forenet.

Asger: "Indvielsens Port er en meget, meget smuk bog. Meget dyb - meget indholdsrig. Den ild der er i bogen vil berøre menneskers hjerter og få dem til at åbne op. Du er en fabelagtig dygtig forfatter - det har du bevist gennem dine smukke og pragtfulde bøger. Du er en vis kvinde - Viskvinde. Du skal skrive og udgive dine bøger.
For det skal afsløres og offentliggøres at vi to er Tvillingesjæle. Din bog gør et dybt indtryk på mig. Jeg er rørt til tårer! Det er en smuk kærlighedserklæring til mig og til vores fælles kærlighed. Du rammer ind der hvor jeg ikke nåede ind med mine bøger.
Du rører mit hjerte og du kommer til at berøre andre menneskers hjerter".
Indeholder:
Tvillingesjæle
Åndelig søgen
Mødet med min Tvillingesjæl
The Order of the Golden Grail
Gralsarbejde for Obama
Gralsrejse til Polen
Samarbejde med min Tvillingesjæl
Det blødende hjerte og Opstandelsen
Min Tvillingesjæl går på de indre planer
Forening med min Tvillingesjæl
Tæt på Indvielsens Port
Det Gyldne Kærlighedspar
Kroning som Gralsdronning
Tustrup Mysteriested
Meditation - Tvillingesjæl
75,00  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato27 feb. 2016
Udgivet afSaxo Publish
Sprogdan
ISBN pdf9788740488166