Læs uddrag
Læs

Jul uden stress

Sådan overlever du december

Med Jul uden stress - sådan overlever du december er du godt rustet til at tage kampen op med julen og få den transformeret til en rigtigt god oplevelse for både dig selv og dine omgivelser.
En praktisk, humoristisk og bundhamrende ærlig bog.

I juletiden er der mange ting, der skal passe sammen og næstekærligheden bliver sat på en alvorlig prøve. Alle vil gerne have en god jul. På den ene eller den anden måde. Ikke fordi vi ikke har en mening om, hvad en god jul er, men fordi en god jul er et noget diffust begreb, der består af en uendelig række detaljer. Detaljer ikke alle er enige om.
Det er mest set i bagspejlet, at vi ved, om det var en god juleperiode eller ej. Eller midt i december, hvor vi er ved at gå til over juleafslutninger og pakkelege og egentlig meget hellere ville have siddet hjemme og kørt en pakke brunkager ind, mens vi så en kleenexkrævende julefilm.
Vi glemmer os selv og lader os trække rundt i juleslæden i stedet og vover ikke engang at trykke på knappen for nødstop. Det vildeste vi gør, er at sige til os selv, at til næste år skal det være anderledes. Og hvad sker der? Næste år falder vi i den samme fælde. Måske med en anden madding, men lige pludselig sidder vi der i ris á l'amanden og spræller og kan ikke komme fri.
Men det skal være slut nu, skal det.
150,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal59 Sider
Udgivelsesdato11 nov. 2014
Udgivet afLeanLiving
Sprogdan
ISBN epub9788799790203