Læs uddrag
Læs

Profession: husmor og Luder

Bogen "Profession: husmor og luder" er en virkelig historie fra det københavnske prostitutionsmiljø. Forfatteren arbejdede for et par år siden i en periode på en massageklinik og beskriver i bogen kunder, kollegaer og de øvrige farverige personer, som er en del af sexindustrien i Danmark.
Sproget i bogen er præget af en sexarbejders virkelighed, og her kaldes en spade for en spade, men det giver læseren et autentisk og ægte indblik i en verden, som de fleste har en mening om, men ganske få har en praktisk erfaring med.
Forfatteren kom ind i prostitution, som en konsekvens af en lang arbejdsløshedperiode, og måtte undervejs flere gange revurdere hendes egne moralbegreber og hendes egne seksuelle grænser. Ikke alle oplevelser var positive og frygten for genkendelse var ofte overvældende stor. Hendes andet liv som gift husmor med to børn i et pænt parcelhuskvarter i provinsen, stod som en skærende kontrast til den villige og sexhungrende luder, som hun påtog sig rollen som i hovedstaden.
Derfor kom angsten for afsløring til at fylde rigtigt meget i Carmens hverdag.
Læs bogen og få et unikt indblik i et dobbeltliv, som de færreste har fantasi til at forestille sig kan foregå i Danmark.
179,91  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 apr. 2014
Udgivet afCarmen Pesko
Sprogdan
ISBN epub9788771436839