Lyt til uddrag
Lyt

Velfærdsland TALK #19 At leve med smerter

Der var engang en ung mand, der en tidlig morgen på vej på arbejde blev hamret ned af en bilist.

Hvis Nalles historie var et eventyr, var det jo nok sådan, det ville starte. Men det her er ikke et eventyr; for de ender jo altid godt. For Nalle har trafikulykken nemlig betydet, at han på 27. år har voldsomme daglige smerter. Noget, han desværre ikke er ene om.



Alene i Danmark lever 825.000 med daglige kroniske eller hyppigt tilbagevendende smerter. For dem, er det stadige spørgsmål, hvordan lever man med sine smerter? For skal man ikke ende med at blive sindssyg, er det pinedød nødvendigt at finde en måde at cope med dem; netop fordi de ofte aldrig går væk.



Om nogen, ved film-, tv- og stuntmanden Lasse Spang Olsen en del om smerter. Efter sådan ca. 30 år som stuntmand har Lasse brækket nærmest samtlige knogler, fået revet sit øre af og smadret sit bækken. Det, har hævnet sig bl.a. som kroniske smerter. Velfærdsland TALK er en podcastserie med samtaler om og fra det danske velfærdsland. Men også om livets helt store emner. I TALK har Nalle Kirkvåg hver gang en ny gæst på besøg til en snak om alt det og meget mere.
22,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato05 okt. 2017
Sprogdan
ISBN lydbog9788711874127