Om forfatteren

Jesper Ewald (24 December 1893 in Vordingborg – 30 August 1969 in Copenhagen) was a Danish author, journalist and translator. He was the son of Carl Ewald and half-brother to Poul Henningsen.

Beside the books he wrote under his own name, Jesper Ewald wrote many children's books under different pseudonyms. He also translated works by Honoré de Balzac and Rudyard Kipling.

Læs uddrag
Læs

Han vender timeglasset

Bogen er blevet til ved at samarbejde med en vennekreds, og opgaven var at give et klart og alsidigt billede af skribenten og mennesket.

Jesper Ewald var en særdeles produktiv forfatter, og bogen "Han vender timeglasset" fortæller om det liv og den inspiration, der har ført til forfatterens kreativitet og ambition. Det er blandt andet historier om Jesper Ewalds opvækst, om rejser til alt lige fra Italien til Fyn, og så er det historier om venskaber og møder med folk, som har været med til at forme Ewald både som person og som forfatter. Jesper Ewald (1893-1969) var en dansk forfatter og journalist. Han arbejdede som journalist på København, B.T., de Ferslewske Blade og Politiken, og skrev sommetider under sit pseudonym, Peberfuglen, som han også anvendte, når han skrev humoristiske radiostykker. Derudover virkede han som oversætter, forlagskonsulent og korrekturlæser. Hans forfatterskab omfatter romaner, fortællinger, rejsebøger, humoreske-samlinger og festskrifter.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal136 Sider
Udgivelsesdato22 maj 2018
Sprogdan
ISBN epub9788711922316