Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Se og Hør-skandalen fra A-Z

SE OG HØR-SKANDALEN FRA A-Z er den saftige og spændende fortælling om den største medieskandale i Danmark nogensinde. Overvågning, sorte penge, afdækning af kendissers og royales indkøbsvaner, dramatiske anholdelser og afsløringer. Fortalt af en forfatter med adgang til både sigtede, politi, nøglejournalister, Se og Hør-ansatte og forlaget, der startede det hele.

Læseren kommer helt tæt på sagens hovedpersoner og får et unikt og hidtil ufortalt indblik i det dramatiske spil bag kulisserne – og i iscenesættelsen af de avishistorier, der fik lavinen til at rulle.

Bogen fortæller, hvad skandalen egentlig går ud på og giver det overblik, man lynhurtigt mistede, da afsløringerne væltede frem én efter én. Samtidig lægger SE OG HØR-SKANDALEN FRA A-Z nye afsløringer frem og rydder op i teorierne om, hvad den hemmelige kilde egentlig gjorde for at kunne udføre og skjule sin kreditkortspionage. Skandalen, der rystede Danmark, begrænser sig ikke til Se og Hør. Den sætter fokus på, at it-sikkerheden i Danmark flere steder er hullet som en si.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal309 Sider
Udgivelsesdato12 jan. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711700327
ISBN lydbog9788711710562