Læs uddrag
Læs

Vandtyven

Tolv fortællinger om verdens børn.

Vandtyven er en dejlig samling af fine fortællinger fra hele verden, som både kan læses højt for børn i 7- 10 års alderen og selvlæses fra 9 år. Bogen har herlige farvestrålende illustrationer af Tove Krebs Lange.

Charlotte Blay har rejst i mange af jordens lande for at lave research til sine bøger, og hun er i den forbindelse stødt på rigtig mange børn, som i første omgang ikke kom med i hendes bøger. ”Vandtyven” er tolv fortællinger om nogle af dem.
I bogen er der voldsomme og gribende historier, som vækker eftertanke, men alle handler om børn, der på trods stadig har håb og drømme i behold.

Hvert kapitel slutter med nogle få, vigtige oplysninger om det land vi netop har besøgt, samt oplysninger om Charlotte Blays møde med de børn, som hun fortæller om.

Anmeldelser:

Tolv dejlige og kraftfulde fortællinger.
– Skolebiblioteket, Bent Rasmussen.

Charlotte Blay was here! Sådan kunne man skrive på adskillige af jordens afsidesliggende steder. Forfatteren har samlet tolv små beretninger fra hele kloden med lykkelig udgang under titlen ”Vandtyven”. Om børn og dyr mest. Man bliver - for at citere fra én af historierne: ”Glad som en kænguru” over at være med på turen. I ”Vandtyven” er der børn og håb i alle kulører. Såvel sprog som iagttagelser er gjort med hjertet.
– Politiken, Steffen Larsen.

Ingen har som Charlotte Blay hentet inspiration ved at bosætte sig blandt almindelige mennesker over hele kloden og efterfølgende skrive børnebøger om det. I ”Vandtyven” fortæller hun i tolv korte episoder om børn, som hun har mødt. De er alle billedskabende og spændende og rykker ved forestillinger om børn og de lande, de kommer fra.
– Berlingske Tidende, Kari Sønsthagen.

En samling fortællinger der skaber forståelse for mennesker i andre lande og deres vilkår.
Bogen egner sig fantastisk godt til emnearbejde om verdens børn og til danskundervisning i de yngste klasser.
– Lektør, Ulla Møller.

84,38  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave1. ebogsudgave
Trykt sideantal222 Sider
Udgivelsesdato20 jun. 2017
Udgivet afForlaget Blay
Sprogdan
ISBN epub9788793574229