Læs uddrag
Læs

Meget kort fortalt

"Det var underligt at være en fuldvoksen mand, og så opleve at blive væk, sådan som det kan ske for små børn. På et tidspunkt var der et eller andet i det enorme vareassortiment, der fangede min opmærksomhed. Jeg troede jeg så en stor tyk notesblok som kunne være rar at have liggende på skrivebordet, men så viste det sig at være alt muligt andet til en travl og dynamisk forretningsmand."

"Meget kort fortalt" er en samling af kortprosa, skitser og fragmenter. Nogle af de små tekstbidder er erindringer fra rejser, andre er situationsglimt, og andre igen er bittesmå noveller.

Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet som maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede som forfatter, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence for den bedste samfundskritiske ungdomsroman med romanen "Katamaranen". Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal105 Sider
Udgivelsesdato28 aug. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711797822