Læs uddrag
Læs

Sense Express

Nu er travlhed ikke længere nogen undskyldning for at ringe til pizzamanden.

”Jeg har ikke tid til at lave sund mad” er en af de mest almindelige undskyldninger, for mange tror, at det tager lang tid at lave gode og sunde måltider. Men sådan behøver det slet ikke at være, lover Suzy Wengel, kvinden bag spisesystemet Sense.

Gennem de seneste seks år har hun hjulpet hundredtusindvis af mennesker med at opnå en sundere vægt og bedre spisevaner med sine helt enkle principper om håndfulde og spisekasser. Men hun ved også, både fra sit tætte samspil med læsere, følgere og online-klubmedlemmer og fra sin egen travle hverdag, at hvert et minut i køkkenet tæller, når der er knald på. Derfor har hun sat sig for at vise, at man sagtens kan lave god og mættende mad, selv om der kun er 20 minutter at gøre godt med – eller endnu mindre.

”Jeg gør det jo selv to-tre gange om ugen, og familien synes altid, at det smager sindssygt godt. F.eks. når jeg laver gryderetter med skønne rester fra køleskabet og bælgfrugter fra dåse eller pasta fra skuffen. Så en del af kunsten er at have et godt lager, som man altid kan trylle et lækkert, sundt og mættende måltid ud af i en fart,” fortæller Suzy Wengel.

I sin nye bog Sense Express præsenterer hun en perlerad af lynopskrifter til alle måltider i fire uger. 20 minutter i køkkenet er den maksimale tidsramme. Nogle retter er dog klar til at komme på bordet efter bare 10 minutter.
262,50  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal248
Udgivelsesdato27 dec. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788740041989
ISBN epub9788740076530