Læs uddrag
Læs

Keld & Hilda

Par nr. 1

Efternavnet er Heick, men de fleste danskere er på fornavn med Keld og Hilda. Få har som de sunget sig ind i danskernes hjerter, og alligevel er de ofte blevet dømt ude af det gode selskab. Det har de taget med oprejst pande.

I denne billedbiografi har journalist Marianne Tofte gennem samtaler og ved hjælp af parrets omfangsrige private billedalbum og scrapbøger fået indblik i de glæder og kampe, det populære par har været igennem. Her får vi den illustrerede fortælling om to meget forskellige temperamenter, om deres første møde i de unge år, om brylluppet, der ikke var populært hos nogen af forældrene, om ønskebarnet Annette og børnebørnene, om livet på landevejen og alt det, der hører med til det at være kendt. Men det er også en underholdende billedhistorie om Kelds succesfulde karriere fra begyndelsen med The Donkeys, over Dansktoppen og til positionen som den ukronede konge af Melodi Grand Prix. Om Hildas hop fra et kontor­job op til Keld på scenen og om hendes modige optræden i “Vild med dans”.

Om forfatteren
Marianne Tofte har som ugeblads­journalist gen­nem 25 år fulgt Keld og Hilda Heick via intervie­ws, portrætter og reportager fra diverse optræ­dener rundt i landet. På den vis har hun lært dem godt at kende, og i arbejdet med deres livs billedbog kommer hun også bag facaden.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal209
Udgivelsesdato15 okt. 2021
Udgivet afMuusmann Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794155267
ISBN epub9788794155991