POWER om magt i praksis

"Vi lever vores liv i relationer, og fænomenet magt er en del af det. Det taler vi ikke så meget om i forhold til vores egne praktiske liv, derfor ved vi heller ikke altid, hvad vi skal stille op med det. Magtens tilstedeværelse kan skabe en del ballade, fordi det både er svært at forstå, hvad den er, og utrolig vanskeligt at styre, hvad den gør. At bevæge sig ind i magtens praksis er som at stikke hånden i en hvepserede. Og vi gør det alligevel hver eneste dag.”

Vi står på en bakketop og ser ned på en storby. Boligkvarterer, infrastruktur, grønne åndehuller, et mylder af mennesker.
På byvandring med forfatteren retter vi blikket på de magtstrukturer, som vi alle er en del af i hverdagen – på arbejdspladsen, i nærmiljøet, i familien, i kulturen, i sproget. Gennem eksempler og faglige refleksioner bevæger vi os ind, hvor magt viser sig. Og vi ser, hvordan opmærksomheden på magt kan styrke vores samarbejdsrelationer og sameksistens.

POWER er tredje bog i bogserien "bøger at gribe med". Den er skrevet til dig, der gerne vil blive klogere på magt i praksisnær sammenhæng – og med særligt sigte på dig, der arbejder med mennesker i dit professionelle liv.

Tina Lauritsen er selvstændig rådgiver, terapeut og forfatter. Cand.mag. i dramaturgi, Diplom i Ledelse og specialist i Narrativ psykoterapi. www.tinalauritsen.dk
121,62  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal179
Udgivelsesdato06 okt. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797108147