Otras caras de Colombia

Otras caras de Colombia (Colombias andre ansigter) er en undervisningsbog på spansk, der har fokus på positive og fantastiske sider ved Colombia og den colombianske befolkning. Den fortæller unikke historier om spændende og hjertelige colombianere og om deres fascinerende sydamerikanske land.

Bogen indeholder en introduktion til Colombia, en præsentation af betagende turiststeder og farvestrålende fester og karnevaller og en personlig historie om en adoption fra Colombia til Holland.
Den bringer et smukt digt om Colombia skrevet af en stolt colombiansk kvinde, fortæller om berømte cykelryttere, om kulturforskelle mellem colombianere og danskere, om spændende og anderledes madretter samt om en helt særlig restaurant. Sidst, men ikke mindst, byder den på et hav af billeder – nogle for synets skyld og andre som oplagt udgangspunkt for billedbeskrivelse og billedanalyse.

Otras caras de Colombia er beregnet til spanskundervisningen i gymnasiet, på HF og lignende niveauer. Nogle af bogens kapitler kan anvendes allerede fra starten af 2g, og andre egner sig til 3g. De er tæt gloseret og kan læses uafhængigt af hinanden.
På Turbines hjemmeside findes der opgaver til samtlige kapitler og frit tilgængelige lydfiler med indtaling af kap. 1-9.

Jeanette Krogh er forfatter, foredragsholder, ildsjæl, spanskunderviser, solidaritetsarbejder og frivillig primus motor for arbejdsgruppen Inhijambia Danmark, der hjælper udsatte børn og unge i Nicaragua. Hun er også idékvinden bag silvasprog.dk og spilmedsprog.dk.
312,44  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal84
Udgivelsesdato20 sep. 2021
Udgivet afTurbine
Sprogspa
ISBN trykt bog9788740672497