Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Hannies bog

Forfatteren til bestselleren Inden vi blev jeres er tilbage med en stor historisk sydstatsroman.

Stærk roman baseret på faktiske begivenheder og inspireret af de annoncer, der blev bragt i aviserne i Sydstaterne efter borgerkrigen, hvor folk efterlyste venner og familiemedlemmer.  

Louisiana 1875: I borgerkrigens sidste dage føres den unge slavepige Hannie, hendes mor og seks søskende fra deres plantage i Louisiana i et forsøg på at undgå Nordstaternes soldater. Et efter et bliver børnene solgt fra, og til sidst er der kun Hannie tilbage. Efter borgerkrigen er slut, vender Hannie tilbage til plantagen, men da ingen af de andre i familien vender tilbage, må hun begive sig ud på en farefuld færd gennem Sydstaternes sumpområder i håb om at finde sine søskende.  

Louisiana 1987: Den unge skolelærer Benedetta Silva har taget imod en stilling på en fattig skole i en lille by ved Mississippi-floden. Det er en urolig elevflok, der møder hende, fuldkommen umotiverede og uden tro på fremtiden. Men Benedetta giver ikke op, og bevæbnet med et historieprojekt, der tager udgangspunkt i elevernes egen slægtshistorie, får hun endelig hul igennem til eleverne og ender med også selv at blive optaget af byens historie.

Ved at insistere på vigtigheden af at kende og fortælle sin historie har Lisa Wingate skrevet en gribende historisk roman. – LIBRARY JOURNAL  

LISA WINGATE er tidligere journalist, foredragsholder og forfatter til tredive romaner. Hun blev født i Tyskland af amerikanske forældre, men er vokset op i USA, hvor hun læste engelsk på college. Wingate fik sit store internationale gennembrud i 2017 med romanen Inden vi blev jeres, der blev solgt til udgivelse i 34 lande og lå næsten to år på New York Times’ bestsellerliste.
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal460
Udgivelsesdato15 jun. 2021
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772390130
ISBN epub9788793983168
ISBN lydbog9788793983175