Om forfatteren

Jens Koldbæk har arbejdet professionelt med IT i hele sin karriere. Han arbejder nu som datawarehouse-udvikler og -arkitekt i Københavns Kommunes Koncernservice og har tidligere arbejdet som konsulent i en række andre danske virksomheder, bl.a. Nordea, KMD, Mærsk Data, NNIT, CSC og TDC.

Jens har endvidere skrevet en lang række titler for Libris, blandt andet Borger på nettet, Sådan starter du din egen virksomhed, Få styr på sikkerheden i Windows 7 og 8, Kom godt i gang med din pension og mange flere.

Læs uddrag
Læs

Kom godt i gang med din pension

Få mere for pengene

Hvor meget vil du få udbetalt i pension, når den tid kommer? Vil du have råd til at foretage dig de du har lyst til når du går på pension? Hvor meget vil din indkomst falde? Det kan være en god idé at overveje disse og lignende spørgsmål i god tid. Så har du nemlig mulighed for selv at gøre noget ved det, hvis din pension ser ud til at blive for lille. I aviserne og på nettet flyder det over med information om pensionsopsparinger, pensionsforsikringer, rådgivning, investering og en masse andet, som det kan være svært at finde rundt i for den almindelige forbruger. Med dette hæfte, rydder vi op i pensions-junglen og præsenterer en ligefrem vejledning til, hvordan du optimerer din pensionsopsparing Nu om dage har de fleste lønmodtagere en eller anden form for arbejdsmarkedspension. Men hvis din opsparing i din arbejdsmarkedspension er for lille i forhold til dine behov, kan du vælge at oprette en individuel tillægspension eller pensionsopsparing. Hvis du ikke er omfattet af en arbejdsmarkedspension, f.eks. fordi du er selvstændig, kan du vælge at tegne en individuel pensionsordning i din bank eller i et pensionsselskab, for at opnå de samme fordele. Du kan på den anden side også vælge helt selv at stå for opsparing til din pension, og dermed spare udgifter til administration og gebyrer. Her i hæftet gennemgår vi disse spørgsmål og mange af de forskellige værktøjer, du kan benytte på nettet, for selv at få overblik over, og styr på, din egen pension.
130,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal96 Sider
Udgivelsesdato14 dec. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788778536709