Om forfatteren

Daniel Riegels er projektleder i redaktionen ved Libris Digimental A/S med ansvar for dækningen af Apples gadgets og software. Som forfatter har Daniel stået for forlagets iPhone- og iPad-udgivelser siden iOS 6. Derudover har Daniel skrevet og redigeret en lang række andre titler på forlaget.

Daniel er desuden en entusiastisk digital hobbyfotograf og spiller i øvrigt keyboards i forskellige pop/rock-bands. Daniel er født i 1993 og bosiddende i København.

Læs uddrag
Læs
Download pdf
Download uddrag

Få mere ud af din iPhone, iOS 9

En iPhone er et utrolig avanceret teknologiprodukt, der rummer uanede mængder af finesser og muligheder, som de færreste får det fulde udbytte af. Og hvert år kommer der nye funktioner til.

Med dette hæfte sparer du tid og besvær i hverdagen. Du lærer alle de fikse genveje at kende og får tips og tricks til, hvordan du kan bruge din telefon på en endnu smartere måde.

Hæftet er bygget op omkring enkeltstående illustrerede guides, som er lette at gå til for såvel begynderen som den øvede bruger. Vi kommer hele vejen rundt og kigger både på din iPhones medfølgende apps og nye apps, du kan hente i App Store.
 
Bogen tager udgangspunkt i det nye styresystem
iOS 9. Opdateringen af styresystemet byder på en masse finjusteringer, der gør systemet nemmere og hurtigere at arbejde med. Opdateringen kan hentes gratis til alle nyere iPhones – læs hvordan du gør i hæftet.
 
130,80  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave
Trykt sideantal96 Sider
Udgivelsesdato17 sep. 2015
Sprogdan
ISBN pdf9788778537195
ISBN epub9788778537201