Mad trin for trin - alle kan være med

LÆR AT LAVE MAD – her kan alle være med    

Denne kogebog er lavet specielt til dig, som gerne vil lære at lave mad af gode råvare i dit eget køkken. I bogen finder du lækre og sunde hverdagsretter samt festmad, morgenmad og bagværk. Desuden er der praktisk viden og nyttige tips til indkøb, basislager, hygiejne, bæredygtighed og sundhed.   

·       Aftensmad, der smager og gør dig glad 
·       Det grønne tilbehør 
·       Festmad, der ikke giver stress 
·       Mættende morgenmad 
·       Nyttige tips, inden du går i køkkenet    

Mad trin for trin henvender sig til mennesker med særlige læringsforudsætninger, men kan også med fordel bruges af børnefamilier, nybegyndere i et køkken, daginstitutioner, skoler og uddannelsesinstitutioner. De velsmagende opskrifter er udviklet i samarbejde med den suveræne kogebogsforfatter Tina Scheftelowitz og afprøvet af Karisefondens beboere og kokke.   

Ekstra: WEBKOGEBOG med oplæsning og trin fotos 
På www.madtrinfortrin.dk, som er kogebogens web-del, finder du trinfotos af alle retterne fra kogebogen, som gør det ekstra nemt for dig at lave retterne trin for trin. Du kan i dit eget tempo gå videre til næste trin, når du er klar, og du kan gå tilbage i trinene, hvis der er noget, du bliver i tvivl om undervejs. I webkogebogen kan du desuden få læst alle opskrifterne op.  
Du finder en QR-kode ved alle opskrifterne i bogen, som du kan scanne og komme direkte til webkogebogs-opskriften med trinfotos. Når du har købt og modtaget kogebogen kontakter du Karisefonden på madtrinfortrin@karisefonden.dk eller på telefon 20471178 så får du tilsendt en adgangskode til webkogebogen.
187,44  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal175
Udgivelsesdato26 okt. 2020
Udgivet afKarisefonden
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797187807