Lyt til uddrag
Lyt

Danser med wienerbrød

“Når der sidder 500 mennesker i Zirkus Nemos telt, og de 499 griner af Bager-Jørgen, Målermanden, Kim Tim eller en anden af Søren Østergaards alter ego’er, så ser Søren det ikke. Han ser kun ham den sidste. Ham, der ikke griner.”

Danser med Wienerbrød fortæller historien om mennesket og kunstneren Søren Østergaard, og om hans stadige jagt efter bekræftelse - og efter nuet. Og hvorfor han trods al sund fornuft insisterer på at gøre livet besværligt for sig selv med sin hang til to af underholdningsbranchens mest uglesete genrer: cirkus og varieté.

Den evige jagt på nuet har ikke været uden omkostninger. Uden for cirkusmanegen har jagten taget form af en samlermani, der omfatter alt fra jagtgeværer til guldaldermalerier og sportsvogne. En mani, som har haft store økonomiske konsekvenser for Sørens og hans kone Lisbets fælles liv.

Bogen følger Søren Østergaard fra barndommen i Esbjerg og de første møder med cirkus. Vi hører om en opvækst med forældre på kollisions- og skilsmissekurs og om Sørens brud med storebroderen. Og vi hører om voksenlivet med ordløse forestillinger og andre underlige idéer - på vej til et liv som cirkusdirektør.
166,88  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato07 okt. 2014
Udgivet afLytteratur
Sprogdan
ISBN lydbog9788771624939