Download pdf
Download uddrag

Rosacea

Min rejse med hudsygdommen Rosacea

Dette er en meget personlig beskrivelse af en ung kvindes rejse, hvis fysiske reaktion på svære oplevelser især kommer til udtryk via hudens reaktion og både bliver en udfordring, men også anledning til selvhealing.
De, der aldrig har været generet af hudproblemer, uanset om det er pletter, bumser, pigmentpletter, eksem, akne, dermatitis eller rosacea, kan måske have svært ved at sætte sig ind i, hvor meget det kan fylde i én. Nogle gange ser folk det slet ikke så meget, som man selv tror, men det kan fylde i ens opmærksomhed og dominere i en grad, at det tager fokus fra, hvad man ellers gør. 
Rosacea er en tricky hudreaktion og to helt identiske udgaver findes ikke, men der er mange fællesnævnere, som på en let og overskuelig måde bliver introduceret i bogen.
Må denne bog blive en inspiration til dig, uanset om det handler om at finde løsninger til samme udfordring eller selve det at få inspiration til ikke at give op og blive ved med at søge livsglæde og livskraft – og få opmærksomhed på vores organisme som en helhed og ikke adskilt. 
Alene det at kunne spejle sig i Karinas modige deling af sin historie og ikke føle sig alene om det.
174,12  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal122
Udgivelsesdato01 sep. 2020
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799967391
ISBN pdf9788793872028