Om forfatteren

Steen Hildebrandt, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet.

Hildebrandt er forfatter til en række bøger og debatindlæg, og er desuden medlem af en lang række udvalg og bestyrelser.

Han har gennem de seneste årtier arbejdet på at påvirke såvel politikere som erhvervsledere til mere bæredygtig adfærd, lovgivning og ledelse.

Læs uddrag
Læs

Ledelse ifølge Hildebrandt

Det handler om menneskelige relationer

Professor Steen Hildebrandt er en af Danmarks førende kapaciteter indenfor ledelse. Han har i årtier arbejdet for at gøre virksomheder og ledelse mere menneskelig. Overalt i samfundet, fra virksomheder til hospitaler, til universiteter og folkeskoler, har Steen Hildebrandts tanker sat sine aftryk. Denne bog samler Steen Hildebrandts vigtigste indspark til ledelsesdebatten i Danmark gennem de sidste 5 år. Det gennemgående tema for bogen er, at ledelse er det vigtigste råstof vi har i Danmark. Men det er et råstof, der skal arbejdes med. Det er ikke noget vi blot kan trække op af jorden, eller ned af hylden. Ledelse er noget vi til stadighed skal arbejde med for at udvikle vores samfund nu og i fremtiden.  

“Steen Hildebrandt er empatisk og indsigtsfuld. Han er nysgerrig og udviklingsparat. En vidende professor med et stort hjerte." 
 - Alfred Josefsen, adm. direktør for Irma

“Steen Hildebrandt har en enestående evne til at sætte ord på, hvad der er vigtigt indenfor ledelse, både på den korte og på den lange bane.” 
 - James Høpner, udviklingschef i Djøf Efteruddannelse

"Steen Hildebrandt er for mig et mennesker, der rækker langt ud over sig selv, hvilket, i vores moderne verden, kan være en sjælden vare."
 - Renée Toft Simonsen, bestyrelsesmedlem i Børn livskundskab 
299,00  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal232
Udgivelsesdato28 jun. 2011
Udgivet afForlaget Libris
Sprogdan
ISBN trykt bog9788778439826