At vække den hellige krop

Åndedrættets kræfter har været anerkendt i århundreder som en integreret del af vores helbred og velvære. Tenzin Wangyal Rinpoche gør her den urgamle kunst i form af tibetanske åndedræts- og bevægelsesøvelser tilgængelig. I et klart, letforståeligt sprog giver han et omrids af de to kraftfulde meditationers teori og proces – Det nifoldige Renselsesåndedræt og Tsa Lung øvelserne – dette kan hjælpe dig med at ændre dit forhold til dig selv, til andre og til verden.  

De enkle metoder, der bliver præsenteret i At vække Den Hellige Krop og på den tilhørende DVD, fokuserer på at rense og åbne dine energicentre for at give plads til, at de naturlige menneskelige kvaliteter: kærlighed, medfølelse, glæde og sindsro kan opstå. Når tristheden frigøres, sejrer sindsroen. Og når manglen på venlighed ophører, er medfølelsen til stede. 

Denne praksis, som samtidigt fokuserer sindet og åndedrættet, mens du laver de specielle kropsøvelser, vil hjælpe dig med at opdage din indre visdom og udtrykke dit største potentiale.
218,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato02 jan. 2018
Udgivet afForlaget Sommer
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799557820